3/31/2011

catch me if you can...

Hm...još jedna stvar koja mi se u poslednje vreme jako sviđa!;) Plisirane suknje! Odlepitis za njima! ;) OBOŽAVAM! :) Od bilo kod materijala, od vunenih, preko pamučnih, pa do najfinijih svilenkastih...svih boja...crne, tamno zelene, sive, crvene, loodo metalik zelene, mint, do nežno roze, bež... Ma sve! Puno plisea na sve strane i ja srecna! :)

Idemo da "plisiramo" i vilenimo... spremni? ;)


3/28/2011

Color Berlin

Nastavljemo u obojenom fazonu...;) Današnja destinacija i inspiracija su nam Berlin i fotografije Matthias Heiderich - a. Moram priznati da sam pristrasna kada je Berlin u pitanju...obožavam ga! Upoznala sam ga na specifičan način, zavirila u svaki njegov ćošak, šnjurala, uživala u njemu... Grad koji neodoljivo podseća na Beograd... Grad koji inspiriše, podstiče na aktivnost...koji te gura, intrigira...i koji te pušta... Verovatno jedini grad, pored Beograda, gde sam u potpunosti imala osećaj da bih mogla da živim u njemu! Shvatate zašto ne mogu da budem objektivna! :)

Matthias Heiderich je fotograf koji trenutno živi i radi u Berlinu. Njegova serija fotografija Color Berlin je genijalno obojena i inspirativna. Ponovo smo u društvu trendi boja, ali sada u potpuno drugom mediju. Meni je to jako interesantno,inspiracija dolazi sa svih strana...pusti te da vas fotosi inspirišu... ;)
Sećate se mog poslednjeg outfit posta? ;) ...i ove fotografije... :)

3/25/2011

pink overdose...

Složićete se sa mnom da smo u poslednje vreme svi poloodeli za jarkim, blesavim bojama! Ja jesam sigurno! Sve bi ih na sebe... Dajte mi slobodno jedno kilo pink,žute i zelene, sa sve narandžastom, ljubičastom i plavom, a odozgo pospite bojom limete! :) Neee, nemojte da štedite...stavite jos malo tirkizne i ciklama... Mmmm...može,može sve to na pruge ...genijalno! ...a može i jednobojno...Savršeno! :)

Sa ovom suknjom počinje moje pink-asto loodilo! Ustvari...pre nekih godinu dana u H&M-u u Londonu! Odušev totalni kada sam je ugledala...ljubav na prvi pogled! ...pink overdose! ;)

3/23/2011

Zip it ...

Ziiiip...i gotovo! Izgleda da je ceo svet uhvatilo to rajsvešlasto loodilo! Ne opirem se! ...prepustam se... i jedva čekam da posedujem neku od ovih... :)

Plavo i crveno Celine loodilo...
SEE POST

3/21/2011

Architecture and Fashion - Alexander Wang

Danas ću pokušati da povežem dve stvari koje jako volim. Arhitektura je ono bez čega stvarno ne bih mogla, ona me inspiriše, uvek je tu oko mene, u meni... Naučila me je da mislim, na specifičan način da sagledavam stvari, posmatram, zamišljam... Moda me interesuje jako i kroz svoje linije, forme, kombinacije, kroz upotrebu materijala, neodoljivo podseća na arhitekturu... Kako to izgleda pokušaću da vam objasnim... Nadam se da će vam se svideti i da ćete uživati... ;)

3/17/2011

DIY project - Fur Fox Tail

Neeee... ne idemo u lov na lije... to NE, NIKAKO!!! :) Dovoljno je da svrnete do neke krznare u gradu i vidite imaju li ove repove i do neke malo bolje pozamanterije! Veštačko krzno je više nego poželjno! Moramo misliti o tome! Nije tesko... Spremni? ;) 

3/16/2011

Fur ...

KRZNO! Svi ga žele! Da li veštačko ili pravo stvar je stava... da li mirno ili loodački obojeno stvar je odluke i  raspoloženja...hm...možda i hrabrosti...da li kao detalj ili kao kompletan outfit...odličite sami! ;)
...uglavnom uvek meko, toplo, nežno...mmm... :)

SEE POST

3/14/2011

Cuffs...

Obožavam MANŽETNE! Od onih ogromnih, preko malenih, skroz uzanih kao tračica, tretirane raznim materijalima, bojama, dezenima, sa nekim loodachkim dugmićima ili dugmića bez...volim ih sve! :)
Kada mi se svidi košulja odmah gledam šta je ispod... :) ako još ima i drugačiju postavu na manžetnama, pa kada se zavrne iskoči neki loodački dezen ili boja, ja padam u nesvest! Ljubav na prvi pogled! ;)
Tako slično i sa torbama, kad vidim šarenu postavu unutra_odušev totalni! Tufnasta, cvetasta, prugasta,sarena, bojena...može sve... kilo celo! :)

Moja Mango košulja koju obožavam! Em cvetni dezen, em manžetna u drugoj bolji i dezenu ispod...mmm... :)

3/12/2011

...you can leave your hat on...

Opsesija šeširima je počela !!! Ove zime totalno...dva su moja, ali imam u planu jednu gomilu, ma neka me zatrpaju, preplave razne boje, oblici, velicine, ogromni obodi, loodi materijali...preživeću!!! ...srećna :)
Tu se negde našla i inspiracija za header...crveni šešir,savršenstvo pravo! Milina...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...