4/29/2011

Casual day _ trench and tigar

Trench! Za svaku priliku, uvek i za uvek! :) Na street style blogovima uvek ga možete videti u nekim genijalnim kombinacijama. U poslednje vreme možete videti i varijacije na temu sa nitnama, bodljama...rođeno za neki DIY projekat!;) Da nađem neki u jeftinoća radnjicama, pa se bacamo na posao! ;)
Ovo je jedan običan dan... uz trench i tigar... na pauziiii... ;)

4/28/2011

Otvorena vrata Narodnog pozorišta No.2

Sigurna sam da se sećate OVOG posta o akciji Narodnog pozorišta- Otvorena vrata Narodnog pozorišta. Akcija je organizovana kako bi se pozorište, scena približili gledaocima, kako bi se upoznali sa načinom rada, repertoarom, celim procesom stvaranja jednog pozorišnog dela, da se uverimo kako se stvaraju pozorišne iluzije, scenska magija, da se upoznamo sa ljudima koji pozorište čine, koji ga stvaraju, jer pozorište jeste jedna živa stvar koja se stalno menja, sazreva kroz predstave, glumce, teme...
Bila sam u obilasku pozorišta 9.aprila i bilo je stvarno sjajno. Proveli su nas kroz priče o prošlim vremenima, vremenu nastajanja pozorišta, njegovim prvim posetiocima, kroz samo pozorište, galerije, parter, prostor rezervisan za gledaoce.
Svako od nas je mogao na trenutak da oseti daske koje život znače, veliku scenu i publiku ispred, reflektore, svetlo, muziku... Da zaviri u garderobe, šminkernice, prostor za pripremu pred izlazak na scenu. Rekviziti, veeeelike lepeze za dvoske dame, kočije, seoska idila, gradska gužva, porodično slavlje...svega ima i mi deo toga. Zatim mala scena Raša Plaović i muzej Narodnog pozorišta.
Evo teaser fotografija...nadam se da će vas zainteresovati i da će te otići 30.aprila 2011. godine u 11 i 13 časova i uživati!
Scena!






photos by me

4/26/2011

what I was wearing...

Heeej... :) Nadam se da ste uživala za praznike, da ste se lepo proveli, odmoriliii... :) Meni je taj odmor najviše prijao.
Obećala sam vam malko detaljnije predstavljanje kombinacija za ELLE. Ideja je bila predstaviti što raznovrsnije varijante, od vintage look-a preko urbanog do dnevne varijante sa akcentom na boju i print.
Jer to moj stil i jeste...kolaž svega toga...kolaž različitih osećanja, prošaran loodim bojama i dezenima, prekriven različitim layer-ima prošlosti, vintage mirisom i energijom stvari iz maminog ormana, na pruge i tufne, zanimljivim krojevima i materijalima, koji se preklapaju, sklapaju, odskaču jedni od drugih...a sve to posuto zrncima bling-bling detalja i gomilom asesoara.
Začinimo sve osmehom i dobrim raspoloženjem, pa da krenemo... ;)

Look No.1 vintage look_ vintage miris _ vintage boje
Vintage look : kožna suknja _ vintage...iz tetkinog ormana , košulja _Stradivarius, krzno i torba _ vintage ... iz maminog ormana, čizme _ Esprit, sat _ Fossile, narukvice _ vintage i Lovely, naočare _ iz neke radnjce u Roterdamu

4/23/2011

SHOOT/ELLE MAGAZINE/BEHIND THE SCENES

Juče ste videli kako sve to izgleda kao gotov proizvod, upakovano, sređeno među stranicama novog ELLE-a. A danas...kako je do svega toga došlo, kako je bilo sa one strane kamere, gde smo bile, šta smo radile i kako smo se samo dobro provodile! ;)

4/22/2011

Anja in new ELLE Serbia...

Danas je izašlo specijalno rođendansko izdanje magazina ELLE! Za mene stvarno specijalno... ;)


4/20/2011

OnMyMind : color your day...in red!

Znaaaam...rana zora je! Postelja je nekako posebno mekana, udobna,mirišljava...mmm...ušuš!:) Ne napušta vam se! Ni meni... Da probamo zajedno...da ne mrzimo radne dane i rana ustajanja!Obojimo današnji dan...u crveno! ;)

4/13/2011

BUGS ...bzzZzzz...

Hej ljudi, hvala vam na divnim komentarima i pohvalama za RINGeRAJA bube. Baš nam je drago da vam se sviđaju. A sada obećani outfit post... Ja sam svoju RINGeRAJA tropsku bubicu već izabrala, a vi...? ;)


4/12/2011

RINGeRAJA color block

Nadam se da niste zaboravili Marinino i moje obećanje od juče!? ;)
Stiže RINGeRAJA color block! :D Jeeej... mi smo bas srećne i zadovoljne i jeeeedva čekamo da to podelimo sa vamaaaa... :)

RINGeRAJA broševi tropske bube!

4/11/2011

color block

Svi smo preplavljeni bojama! Šarenilo na sve strane... :) Uživamo u tome! Ovo proleće će biti loodo...karnevalsko! Skakućite bezbrižno i šareno kroz njega! ;)

Omiljena karirana košulja...em karirana, em loodački plava! :) A još kad se rukavići podvrnu, drugi karo u dve nijanse! Znam da ste već shvatili da padam na te stvari! ;) Plavi karo u kombinaciji sa zutom! Krećemoooo... ;)

4/08/2011

Twilight...on stripes!

Pruge, pruge na sve strane! :) I fotkanje u sumrak! ;) Bio je to divan dan... M. i ja smo zujale na sto strana, dogovarale neke jako zanimljive stvari ;) uzivale sa ljudima koje volimo! :*
Onda kratak predah i opet zuj, zuj ...i pade mrak!
Prugasti manijak je tu! Dajte pruge, odmah sad! :) Volim ih, posebno u kombinaciji veselih, nežnih boja, asociraju me na leto, divno vreme...miris plaže, mora!

Spremni za skok u prugasto? ;)


4/07/2011

Otvorena vrata Narodnog pozorišta

Obožavam glumu! Kao mala mislila sam da ću biti glumica! :) Verovatno je svako od nas maštao o tome,ali ja sam iz sveg srca to želela, nekako se ozbiljno time bavila (bar sam ja mislila da je to ozbiljno ;) ) išla sam redovno na časove glume i to je bio moj svet! Zahvaljujući najdivnijem čoveku koji mi nekad mnogo nedostaje, upoznala sam sve ono šta gluma jeste, šta predstava jeste, sve te male ceke i stvarno uživala u svemu sto smo radili. Uživala u tom nekom novom svetu koji smo zajedno stvarali. To vreme me je promenilo! Beskrajno hvala Z.T!

Pre nedelju dana išla sam sa dečkom na predstavu u Narodnom pozorištu. Dok smo kupovali karte, uzeo je neki flajer, dao mi i skrenuo paznju da ovaj put pogledam...znao je da će me ovo interesovati... :) Iako moram priznarti da sam postala netrpeljiva prema tom vidu reklame, sve zbog slaloma koji svakodnevno izvodim prolazeći kroz centar grada izbegavajući ljude koji mi napadno guraju tone reklama u ruke... Bude mi krivo, ljudi tako zaradjuju, ali... To je dovelo do toga da vrlo retko obratim pažnju šta tu uopšte piše... Ovog puta sam obratila i oduševila se! :)


Upoznavanje pozorišta "iznutra"! Ja sam inače looda za stvarima koje se ne vide! A još sam i arhitekta! Ma, haos! :) Uvek mi je interesantno šta se dešava iza scene, iza kamere, kako teku pripreme u backstage-u, kako nešto nastaje, kako funkcioniše cela ta mašinerija koja nam na kraju stvori neki fenomenalni doživljaj...izbaci pred nas finalni proizvod.

Narodno pozorište u Beogradu je rešilo da nam omogući da se "na licu mesta uverimo kako se stvaraju požorišne iluzije, scenska magija"... da nam otvori svoja vrata i dopusti nam da ga upoznamo na neki drugi način, sa neke duge strane, iza scene. 
Tura kroz teatar je osmišljena tako da nas upozna sa najosnovnijim podacima, sa načinom rada, da nam dozvoli da zavirimo u garderobe, radionice...
Ukoliko ste zainteresovani za obilazak termini su 09.i 30. april 2011. godine u 11 i 13 časova. Možete se prijaviti na Blagajni Narodnog pozorišta, a cena ulaznice je 50 dinara.

Vidimo se! :*



4/05/2011

stylish guys

Hej, pa nismo valjda zaboravile naše stajiš dečake? A ne, ne nikako! Color block na sve strane,moderni krojevi, kombinacija sportiš i elegantne varijante, na pruge, pa na cvetove, a onda malo karirano...i dečaci se super snalaze, nemaju problema, čini se... ;) Što nikako ne znači da im ne treba ženska pomoć... Zato svoje dečake pod ruku, pa da padne doterancija... ;)
More inspiracije krećeeee...SAD! :)

4/03/2011

BFW

BFW! Vila kralja Petra na Senjaku! Modne vinjete! Genijalno! Svetla tačka FW-a!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...