9/30/2011

Belgrade sunset...

Jesen je zvanično počela! Dani postaju sve kraći... Vraća se polako onaj osećaj kad posle posla jurite da uhvatite još koji zrak sunca pre potpunog zalaska. A pred zalazak...sve je tako nekako drugačije, u neverovatnim bojama, nekako plavičasto-rozikasto...mekano i nežno...
Uživanje pravo! Još ako izaberete pravo društvo i uhvatite najdivniji pogled...ih... :)

9/27/2011

Watches _ Uniform Wares

Satovi! Kao deo asesoara i kao potreba! Otkriću vam nešto...obožavam ih! A onda ću vam otkriti još nesto...bez njih ne mogu! Nekako se osećam čudno, kao da mi nešto strašno nedostaje... A onda vam otkrivam i jooooš nešto...stalno kasnim! I svaki put se nerviram zbog toga i bude mi krivo...i sve...ali to nije do sata, verujte mi...nešto drugo tu ne štima! Menjam se, obećavam! ;)
Kao što rekoh...obožavam ih! U raznim varijantama, modelima, grubi, onako muški, metalni, gumeni, raznobojni, srebrni, zlatni...svuda i uvek! 
Danas vam predstavljem satove marke Uniform Wares. Kupili su me još davno svojim old-school britanskim šmekom, jednostavnošću forme, svedenošću, odmerenošću... Classy! Šta da vam kažem, padam na te stvari...
Britanski brend Uniform Wares dizajnira i proizvodi satove na principima klasičnog britanskog dizajna i savremenog stila. Brend je osnovan 2009.godine od strane dizajnera Patric Bek-a i Oliver Fowles-a. Svaku seriju karakterišu precizni i svedeni oblici, trajni materijali, preciznost švajcarskih i japanskih mehanizama, klasične sezonske boje i savršena završna obrada.

9/25/2011

This weekend...

Mhm,jesen je počela! A mi još uvek uživamo u letu...pa kad nam se može! ;)
Za ovaj vikend imam recept...biram nesto hladno, rozikasto, lepršavo, plavičasto, ukusno i mintasto. Sastojke imate, pa da začinimo... ;)

photos by google
font Lovely - Jana Oršolić

p.s 100 900 pageviews!!! :))) Hvala vam puno,punooo!!! Srcići ste praaaavi! :))) Najbolji... <3

9/21/2011

Leopard shoes are on the streets

Danas su ONE u glavnoj ulozi! ;) Leopard cipe! Kožne, najmekše, divne, udobne, pa još leopardaste!;) U jednostavnoj dnevnoj kombinaciji uz belu majicu i teksas šorc, u društvu sa maminom vintage torbom koja ima savršene metalne detalje, obožavane, leopard maramom i sunčanim ray ban naočarima. Sunce je tih dana sijalo...i bilo visoko, nebo vedro,a o kiši smo mogi samo da maštamo... i maštali smo! Sad kad je tu...mmm...ja bih ipak da nam se sunce vrati! :)
Uživajte u ovom rashlađivanju sa osmehom na licu! ;)

9/20/2011

FW New York!!!

Nedelja mode u Njujorku! Toliko inspiracije na sve strane, novih krojeva, boja, kombinacija kako na samoj pisti kroz prikaze novih kolekcija tako i iza scene, na ulicama Njujorka...gde god pogledate! Iako se polako već selimo u London,danas kolaž meni naj fotki iz Njujorka! Kolaž onoga kakav Njujork jeste pun šarenila, frke, haosa i jurnjave, sa omiljenim detaljima...drugačije obojen! Još jedan pogled preko ramena...inspiracije radi...! ;)

Donna Karan 

9/14/2011

A little bit of turquoise

Hm...danas biram tirkiz! :) Duuuuga suknja, do poda, puno materijala koji teško pada u skroz blesavoj tirkiznoj boji...koja sija! Sve to u kombinaciji sa starom GAS teksas košuljom skupljenom zlatnim kaišem, začinjeno tirkiz detaljima i vintage naočarima ;)

9/13/2011

Public Spaces > Big Yellow Rabbit

Florentijn Hofman je tvorac ovog blesavog zekonje! :)
Pa pogledajte ga samo kako se izvrnuo! :) Istop totalni! :)
SEE POST

9/12/2011

Weekend is over! Are you ready?

Budjenjeee... :) Ah...taj ponedeljak! Svaki put isto...postelja je ponedeljkom nekako čudno mekana, mekša nego ostalih dana...ne napušta mi se! Potreban je čitav ritual za razbuđivanje, ustajanje, za preživljavanje ponedeljka...uvek je teško! I svaki početak radne nedelja uvek počinje maštanjem o petku! :)
Za lakše preživljavanje, za neki drugačiji slađi ponedeljak, za srećan početak nedelje... promešajte, srknite i uživajte! ;)
photos by From Me To You

9/10/2011

It's black or white...

Još uvek smo u letu! Kako me to raduje! Svakog jutra izlecem iz kreveta i pogledom trazim zračak sunca napolju kao nagoveštaj lepog vremena i leta...da je još uvek tu! :) Krckamo ga onako polako, ceeedimo lagano, ali bitno je da još uvek uživamo u njemu.
Ovom letnjom subotom šetamo sa omiljenim Panama šeširom. Toliko omiljenim da je postao zaštitni znak ovog mestašceta koje delim sa vama. Anja's runway ga ponosno šeta već nekih 6 meseci koliko se družimo, a sada će se pojavljivati i kao favicon. Odmah znate gde ste... :) hehe...
Dakle...Panama šešir iiii... Sećate se moje ljubavi prema plisiranim suknjama? Prema plisiranim stvarim uopšte... Ljubav traje i u letnjoj varijanti... plisirana prugasta suknja i majica sa plisiranim rukavima...istop! :)
Ove subote boja bez...uskačemo u crno-belo lepršavo i krećemo! ;)

9/08/2011

DIY project - Gold necklace

Mmmm...danas spremamo nešto sjajno! ;) Smućkaćemo ga za čas, od sastojaka samo najosnovnije, začinjeno da bude onako baš slatko, uz malko stpljenja, neće biti teško obećevam. ;)
Sećate se OVOG outfit posta!? Ako se sećate sigurna sam da ste primetili ovu ogrlicu... 
Uz malo strpljenja možete je napraviti i zazlatiti svoju omiljenu kombinaciju. Spremni? Krećemo... ;)

9/05/2011

baby shower!!!

Skupile smo se Marina, Vanja, Jelena, Leyla i ja i rešile da iznenadimo najdivniju buduću mamu na svetu!!!
Ah, zvuči jednostavno... I bilo bi da nam nisu noć pred iznenađenje isekli drvo u parku-planirani meeting point, da nije zakazala sprava za duvanje balona, gradsko zelenilo bas u tom trenutku rešilo da dovuče ceo kamion i utovara grane, lišće, stabla i ostala čudesa od palog nam drveta... Ali na kraju sve je ispalo sjajno! Puno šarenila, mašni, vetrenjačica, slaniša i slatkiša, najdivnija Vanjina limunada, najslađe bebeće stvarčice, puno smeha, diiiivnog provoda! Sjajan dan u parku za malog Čuburca! ;)

9/02/2011

A little piece of summer...

Leto gori! Dogoreva! Kalendarski - poslednji trzaji...subjektivni osećaj - leto u punom jeku! Želim da živim u punom jeku, ali me brine taj kalendar! :( Ne dajte mu da ode brzo...
Radni dan na izmaku...i savršen kraj na Adi! Sunce zalazi, nebo gori, boje su drugačije, sve je drugačije, svetla se gase! Skupljamo se...i krećemo! ;)
Mahnite Leyli! ;) Ljubac za nju! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...