12/28/2011

Lace

Danas za vas par sličica outfit-a sa promocije kataloga Ines Janković u Pierre Premier-u. Ovu kombinaciju ste uglavnom videli ovde, i zeleli da vidite kako je nosim! ;) Uz male izmene i dopune... ;)

12/25/2011

Ines Jankovic at Pierre Premier concept store

Sreda veče, Kralja Petra 10, poznata adresa, Pierre Premier concept store, sjajno društvo, muzika, prijateni ljude, fenomenalna garderoba, cake pops, fotoaparati, interesantne priče, a sve to povodom promocije kataloga Ines Janković za aktuelnu kolekciju Amazon Attitude.
The AMAZON ATTITUDE Collection is inspired by a modern, strong, self - conscious woman - warrior, prepared for urban jungle and all its dangers... nevertheless she's aware of her beauty, unique style and seductive powers. Young at heart,independent and ready for victory in every field of her life. She is respected,admired and unstoppable.

12/21/2011

TABERNACLE TWINS

TABERNACLE TWINS je dizajnerski brend koji na specifičan način istražuje granice između mode, tekstila i ilustracije. Radeći na imaginarnim scenama ovaj brend  kao da vizualizuje maštu, priče, bajke, do krajnjih granica, pretvarajući svo to loodilo u šarenu žensku garderobu, sve stvoreno od strane Vibe Lundemark koja je diplomirala na Royal College of Art u Londonu 2009.godine. To je umetnost! Kao na slikarskom platnu, dezeni kao najsavršeniji kolaži!

12/17/2011

Without a fight

Miriše na vikend! Na narandžastu i maslinastu
Na duže spavanje, doručak uz dnevne novine i čokoladno mleko of kors, lenjo razvlačenje u pidžami i cvetastom bade-mantilu najmekšem na svetu! Obožavam vikend! A onda i onaj vikend zuj po gradu sa dragim ljudima! Subotom je ponedeljak zabranjeno spominjati!
Uskačem u vikend kombinaciju i odlazim! :*

12/15/2011

I can hear your heartbeat

Braon i crna, utopljene u jesen! ...ah, neka... kad je već tako sjajna prema nama!;) Pušta nas da uživamo u suncu u sred decembra, u temperaturama preko 15 stepeni, bez kapa i teških zimskih jakni, bez magle i snega, da mirišemo proleće u sred zime! Neprocenljivi momenti! Danas, ogrnuta Zarinim krznenim prslukom puštam jesen da me vodi...skoro, pa u proleće! :) Destinacija sigurna, bezbedna i osunčana!
Idete sa mnom!? ;)

12/14/2011

Fashion offices _ Taylor Tomasi Hill

Taylor Tomasi Hill je crvenokosa ikona stila, čije savršene kombinacije uvek zapaze street style fotografi Tommy Ton i Scott Schuman u jeku modnih dešavanja. Tako da sam sigurna da ste je primetili na raznim streetstyle blogovima, a i Marina i Jelena su vas već upoznale sa njom i njenim stilom.
Danas se ušunjavamo u njenu kancelariju Marie Claire, New York.
Pored gomile časopisa /Marie Claire naravno/, beleški, papira, uzoraka, inspiracije na sve strane, tu su uvek i one male stvari po kojima prepoznajemo osobu, njen stil, duh...ono što ona voli, ne može bez! Lični pečat radnog prostora! Drugačije verovatno ne bismo preživeli tih 8 ...10...12...sati rada! Posmatrajući ove fotografije, spazila sam tako nesto... Danas tragamo za takvim stvarima! ;)

12/08/2011

Are you gonna go my way?

Slojevi! Layer-i! I kad je lepo vreme i kad miriše na zimu! Uvek dopušteno da se igramo, kombinujemo, pokrivamo! Ogrtač! ...pa na cvetove! Pogled ispod šešira! Duga suknja i kožna jakna! I divan jesenji dan! Onako po mojoj meri! Potpuno savršeno!
 

12/05/2011

autumn!

Obećani jesenji outfit sa novom ogrlicom čiji ste DIY imali prilike da vidite u prošlom postu. 
Sve miriše na jesen, na žutu, senf žutu, sivu, kestenjastu...Sve leluja, nekako ovako... Pucketa i miriše... lišće i kestenje! Obožavam kestenje! Valjda zato i jesen! Ponekad...kad je lepa, sunčana i topla!

12/02/2011

RINGeRAJA DIY project - bib necklace

RINGeRAJA tim /Marina i ja/ spremne smo da vas iznenadimo! Dugo smo nešto mućkale, smišljale, nabavljale... i evo ga!
RINGeRAJA tim za vas pravi DIY projekat! ;)
Oduševljenje "portikla" ogrlicama je oduvek bilo tu! Sve popularnije, u raznim kombinacijama, bojama...možete napraviti baš onakvu kakvu želite, kakvu zamislite... ;)

12/01/2011

what I was wearing...

Ljubav je sjajna, zar ne mislite to? Imati nekog pored sebe, uvek i zauvek, neko ko je poput vas, ili potuno različit, nije ni bitno, ali nekako kockice se slože i pored svih razlika odlično se slažete, i ne možete više da zamislite trenutak bez te osobe...ne možete ni da se setite kako je bilo pre, ni ne želite! Stegnete je čvrsto i ne ispuštate!
Marinin brat Zoko i njegova Mira su se venčali pre dva vikenda!:) Bilo je prekrasno!
A oni najslađi na svetu! :*
Danas na blogu brzi pogled na moju kombinaciju za tu priliku... ;)
Još od davnih, daaavnih fotki Miroslave Dume u sjajnim kombinacijama sa čipkanim suknjama želela sam svoju. Razmišljala sam čak i o tome da je sašijem... Sad su stigle i kod nas...Moju sam pronašla u Mangu!
OUTFIT : tamno zelena košulja _ Zara, suknja sa slojem od čipke _ Mango, čizme _ ShoeStar, šešir _ Glam up, torba _ Tašnarija, ogrlica _ od Kineza, minđuše _ handmade, prsten _ P...S...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...