5/23/2012

Mix up!

Mix-ujemo boje sunca! Upetljavamo, zapetljavamo, delimo u svim pravicima, bojimo... Od sunčano žute, preko jarko narandžaste i roze, do cigla narandžaste, braon i tamno ljubičaste! A onda pauza da se ume dah vedre bež koja umiruje.
Bio je savrsen dan! Sunce pred zalaskom, mešaju se boje i gore na nebu!
Bio je specijalan dan! Jovi rodjendan!

5/21/2012

m i l i k a giveaway results


5/14/2012

m i l i k a hair bow

Uživam u detaljima! Ono kada je postava šarena, kada je ispod druga boja, kada je vidljiv štep, paspul...ili kada poneki detalj izviruje, neprimetno,a time definiše ceo izgled, čini ga posebnim. Mašne su postale detalji koji su često prisutni... od ukrasa za cipele, preko ogrlica, do ukrasa za kosu,jedinog ukrasa za kosu koji volim!
Sećate se posta o Milici i njenom brendu  m i l i k a... Arhitektonskom preciznošću čini naizgled jednostavne stvari savrsenim! Sećate se i njenuh mašnica za kosu... Aham...to je ona što je virkala ispod šešira u prehodnom outfit postu... ;) I da, najavljeno iznenadjenje je upravo to,danas poklanjamo jednu takvu... ;)

5/11/2012

simple as that...

Malo festivalskog šmeka, sa dozom dnevne elegancije, majica sa printom, baggy farmerke, na visoke potpetice, šešir, pa sve zamućeno sa svežinom zelene i pink na usnama! Pogled ispod šešira, a ispod šešira mašna!
 

5/07/2012

Soft luminosity...

Danas nežne boje, pruge, cveće i proleće! Outfit fotkan pre nekih nedelju dana...Marina ga je najavila u ovom postu... :)

5/04/2012

Inspiration for prom...

Maj mesec je tu! Pripreme za matursko veče su u punom jeku. Danas se inspirišemo, kombinujemo, smišljamo, tražimo najsavršeniju kombinaciju za taj događaj.
Potraga za idealnom kombinacijom nije nimalo laka, naoružani strpljenjem odšetajte do Ušće Shopping Center-a gde na jednom mestu možete probati da pronađete sve što vam treba. Danas vam nudim ideje, crtice inspiracije, možda vam pomognu, inspirišu, a sve možete naći tamo, na jednom mestu. Lako je, opustite se, kombinujte, sve je dozvoljeno, igra je neophodna, osmeh na licu obavezan. Iako vam možda ponekad pojadini komadi izgledaju suviše jednostavno za određenu priliku, ne odustajte tako lako, čitav mali savršeni svet se kriju u jednostavnosti. Uvek kombinaciju možete dopuniti elegantnim detaljima, viskokim potpeticama. Uvek glasam za jednostavnost. Sakoi oštrog kroja, pantalone visokog stuka, basic bluza, potpetice i spremni ste! Znam, mislite nije tako lako...jeste,samo se opustite i neka sve bude velika zabava! ;)
Sladoled nijanse ovog proleća donose svežinu, lepršavost, zato ih isto tako slobodno i kombinujte, kombinezon u kajsijastoj nijansi svilenkastog materijala u kombinaciji sa bež i srebrnim tonovima. Sako u bež nijansi koji teksturom blago kontrastira, visoke potpetice i izuzetno elegantan nakit u istim tonovima.

5/03/2012

Something new...

Varljivo proleće sa mirisom leta me je potpuno omamilo! Sladoled nijanse postale omiljene, limeta zelena me je osvojila,a polako osvaja i moj orman. Nekako se pogled sve češće zaustavlja na komadima gde ona dominira ili se provlači kroz detalje i ja ostajem oduševljena. Savršeno se kombinuje sa sivom...sećate se ovog davnog posta...lak u sada omiljenoj nijansi, provučen kao detalj sa dominantnom sivom. Možda se ljubav još tu rodila... Danas u toj kombinaciji imam predivnu torbu, malo savršenstvo by 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...