9/20/2012

Let's keep summer!

Odbrojavanje je počelo! Sve miriše na jesen! Krademo još po koji suncan dan! Grickamo ga polako, da nam bude tu što duže! A ja odbrojavam do odmora! Produženog leta! Znate ono kad najslađi zalogaj ostavljate za kraj, da ostane ona slast u ustima, da podseća i u mislima traje. Računam da će tako biti sa letom i sa mnom!
Bež i crna u kombinaciji, koža i rese i mačkasti pogled! 
checked!

9/18/2012

‘La Mode en Grand Écran’

Francuski fotograf Candice Milon za francuski magazin Sport&Style fotografiše seriju fotografija za editorijal ‘La Mode en Grand Écran’ /'Moda na velikom ekranu'/ gde prikazuje outfite glumaca iz kultnih filmova. Možda nekada nismo ni svesni koliko kostim u pozorištu ili na filmu utiče na doživljaj samog lika, koliko ga identifikuje... Moda u bioskopu, najpoznatiji filmovi u istoriji, poznati glumci i njihovi nezaboravni karakteri.
Uredno, precizno, sjajno! Zabavlja i oduševljava dok prepoznajemo...
Prepoznajete li filmove u kojima su "glavnu ulogu" imali neki od ovih kombinacija?
Sećate se Humphrey Bogart u filmu Kazablanka?

9/14/2012

OnMyMind : Color palette for this week 003

Misli su mi ovih dana crno-bele! Boja bez! Na pruge ili tufne, nekada pravolinijski jasno definisane, nekada uzburkane, pomalo umorne, određene destinacijom koja ih privlači, vuče, koja ih okupira... Spremne da beže!

9/12/2012

You didn't have to cut me off...

Leto nam beži! Jutra još uvek sunčana,ali sveža. Umor preti da savlada, predah preko potreban, a misli već negde daleko...

9/10/2012

Blog crush > Joy the Baker

Joy the Baker! Po zanimanju kuvar. Odrasla u kuhinji svojih roditelja uz tatinu pitu od krompira i mamine specijalitete. Uz zveket tiganja, zvuk miksera i brašno koje leti na sve strane. Bilo je jasno šta će biti kad poraste. 
Direktno sa plaža Los Anđelesa priča nam svoje kulinarske priče. Gledamo savršene fotografije i već možemo da osetimo miris preprženog šećera u voću, miris jutarnje kafe za dvoje uz doručak, paradajz čorbu za ručak, povrće u saftu, smokve, krckavu čokoladu, sladoled i pistaće.

klik na naziv vas vodi direktno do recepta ;)

Pečene šljive sa maslinovim uljem, majčinom dušicom i jogurtom

9/05/2012

Memories...

Danas "mućkamo" pastelne nijanse. Omiljeni kombinezon sa mint podlogom i roze-kajsijastim detaljima, lagani beli prsluk sa prozirnim detaljima i bež nijanse. Baletanke obavezne jer je planirana duga šetnja kroz grad.

9/03/2012

FashionBloger takmičenje za najbolji stajling

Imam zadovoljstvo da vam predstavim projekat FashionBloger, koji podržavam sa jos 14 domaćih modnih blogera. FashionBloger je takmičenje u stajlingu u cilju pronalaženja osoba koje imaju ideje, koje su kreativne i koje žele da prikažu svoj stil. Potraga je počela na portalu FashionBloger.rs
Inspirišite se, kombinujte, maštajte i osmislite stajling na temu "Street Style"
i prijavite se za modni događaj FashionBloger. Online prijava stajlinga vrši se na portalu fashionbloger.rs ili putem FB i traje do 15.09. Pravo prijave imaju svi ljudi iz Srbije.
Takmičenje se odvijati u više faza. Posle prijave kojom šaljete svoju fotografiju stajlinga na temu "Street Style" i prijavljujete se OVDE na FashionBloger portalu najkasnije do 15.09.2012. vrši se odabir 16 finalista sa najboljim, najintetesantnijim stajlingom. Posle toga organizuju se tri finalna događaja u Ušće Shopping Center-u gde će takmičari imati određeno vreme, budžet i radnje shopping centra na raspolaganju da osmisle svoj stajling sa kojim žele da se predstave žiriju i na taj načim možda dođu do pobede.

Ako ste zainteresovani, ako imate ideje, kreativni ste, želite da pokažete svoj stil i nešto drugačije prijavite se! ;)

Modni blogeri koji podržavaju ovaj projekat mogu vas svakodnevno inspirisati na svojim blogovima.
UPDATE > Glavna nagrada je 1000evra i karta za Nedelju mode u Milanu ili Londonu 2013.godine


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...