12/28/2012

Moda za poneti, decembar 2012

U KC Grad-u prošli vikend je održana Moda za poneti. Puno kreativnih ljudi, nekih novih, nekih već dobro poznatih, i mnogo divnih stvari na jednom mestu...

12/26/2012

No,you can't see me...

Camouflage. Military. Maslinasto zelena u vidu omiljene parke, ali i u obliku military trenda - zelena u različitim oblicima i nijansama stvara prepoznatljivu šaru koja oponaša prirodno okruženje u današnjem outfitu u obliku košulje uz kristale kao dodatke. U kombinaciji sa čipkom, pomalo grubo i vojnički oštro, nasuprot nežnog i po boji i po strukturi.
Kombinacija koja ovih dana posebno prija, camouflage trend i potreba da se ovih dana mrdnem od svega oko mene, da me niko ne vidi i samo da uživam u novogodišnjoj atmosferi daleko sa dragim ljudima.

12/24/2012

Mikser design food _ Christmas edition! /+giveaway results/

Beograd! Novi Mikser house! Ogoljen, pročišćen i sveden u arhitektonskom smislu, sjajan, svetao i prostran, pomalo grub i sirov u korišćenju materijala, spreman da se menja u odnosu na događaje koji ga oblikuju prema potrebi, inspirativan i te subote rešen da nam dočara prazničnu atmosferu, ponudi dizajniranu trpezu od Zlatiborske pršute i domaćeg ajvara, uz odlično vino, preko plačinki koje se krčkaju na plotni do penušavih kolača, macarons, cupcakes...omiljenih prugastih lizalica koje podsećaju na detinjstvo...spreman da nas zaštiti od minusa napolju i pruži topao mirisno-ukusni doživljaj.
Delić atmosfere kroz fotografije...
Pratite šta Mikser /FB/ dalje sprema, i ne propustite neke od sledećih događaja...

12/22/2012

Champagne at the jewelry store Stefanovic 002

Nekako okupljanje u Zlatari Stefanović već postaje tradicija. Ona koja prija, ona kojoj se uvek rado odazovemo... U aprilu prošle godine prisustvovali smo predstavljanju novih kolekcija nakita Pilgrim i Tiffany, a prošle nedelje ekipa Zlatare Stefanović nas je ponovo okupila kako bi nam u divnoj atmosferi predstavila dve nove kolekcije Angels by Roberto Giannotti i The Way.

12/19/2012

City Fashion Jewellery crystal necklace _ GIVEAWAY

Praznici se blize...i odmah su tu i... Pokloni! 
Verujem da ste shvatili moju veliku naklonost prema nakitu, detaljima uopšte. To je nešto što potpuno može da preokrene doživljaj.
Sećate se svih ovih postova gde su divne City Fashion Jewellery ogrlice pretile da budu glavne zvezde outfit-a? :) (1,2,3,4) Obožavam svaku od njih! Svaka mi je beskrajno draga, uvek inspirativna za najrazličitije kombinovanje, od opuštenih dnevnih, preko ozbiljnih, poslovnih, do onih najsvečanijih.
City Fashion Jewellery nakit je unikatni nakit. Najveće serije koje izrađuju su od svega desetak komada nakita istog dizajna. Nakit se pravi od kristala, staklenih perlica, poludragog kamenja, ali i od lanaca, platna, drveta...

Danas vam zajedno poklanjamo ovu ogrlicu, kombinacija lanaca, perli i velikog kristala čija se boja preliva od sive, elektrik plave do crne. Ponovo, možete je kombinovati u dnevnim varijantama uz belu majicu, farmerke, oversized džempere, ali i uz neke na primer karirane pantalone visokog stuke, jako strukiranu košulju ili u nekoj još svečanijoj možda novogodnišnjoj varijanti, gde nikako nemojte da zaboravite burgundy nijansu na usnama ;)
Praznici su uvek slađi uz prve poklone... ;)

12/17/2012

Winter time...

Sneg! Zabelelo je sve preko noći...a opet čini se preko noći sve nestaje! Najavljuju novi, tako da...ako nekom slučajno fali u onim velikim količinama, bez brige...stiže! :)
Crno - sivi outfit nasuprot belini snežne pozadine... 

Burgundy i veliki šal, kapa sa bućkom, koža i nitne...
 

12/14/2012

Instagram favorite 001

Instagram je aplikacija koju volim od pravog klika... Volim Insta svet, dobre fotografije ljudi koji kroz prikaz svoje svakodnevnice ostave utisak...
Danas Instagram favorite Aiala Hernando, food whisperer, lifestyle photographer, filmmaker & blogger from Spain. Aiala stoji iz predivnog bloga Just Aholic, gde pored sjajnih fotografija, inspirativnih postova, outfit kombinacija , možete naći i recepte propraćene sjajnim fotografijama...pa se samim tim sve nekako čini lagano... :)
Aialin instagram profil je ubrzo postao moja omiljena stanica, oduševljena njenim prikazima, njenim malim delovima svakodnevnice koji su uvek tako sjajno inspirativni i prosto lepi. U jednom postu ona upravo o tome priča...koliko je čulo vida magično! Sva ta kombinacija boja i oblika posebno iz prirode u obliku hrane, biljaka, cveća, odmara, inspiriše i stvara poseban utisak.

12/10/2012

OnMyMind : Snow!

Sve je zabelelo! Iznenađenje u obliku snega! Vikend je bio samo za leškaranje, uživanje sa najdražima, po koju šetnju tu u blizini, čisto da se oseti svežina zime, takne sneg , pusti po koja pahulja na lice i onda opet nazad u toplo. Uz čajeve, tople čokolade...omiljene serije i pogled kroz prozor! Sećanje na vikend da na trenutak pobegnemo od radnog ponedeljka i sačuvamo osećaj do sledećeg! ;)

12/07/2012

Shine bright like a diamond

Sve okolo podseća na zimu i sneg! Tako i miriše već danima... Kod mene samo belina podseća... Umotana u veliki šal u dnevnoj varijanti, nikada dovoljno spremna za praaavu, snežnu zimu, ali čekam! Kombinujem slojevito... I predstavljam vam novu RINGeRAJA kolekciju! Minđuše! Prozračne, nežne, sa biserima, kristalima i perlama u boji srebra ili zlata... Prozirna podloga od pleksiglasa stvara utisak lebdenja i samim tim osećaj lakoće i mogućnosti kombinovanja uz sve varijante od dnevnih, preko večernjih, prazničnih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...