2/23/2013

shades of texture

Crno-belo kao osnova i tekstura. Tekstura kao masovno, slojevito, način sklapanja i tkanja, način nastanka materijala stvarajući nepravilnost mase. Kao poslednji krik pred utapanje u jednobojno i stvaranje monohromatskog doživljaja.
Taj dan smo išli u Roi et Moi atelje...

2/14/2013

Dashes of Red

Kao logičan nastavak prošlog posta inspiracije sa glavnom ulogom crvene u outfitima, danas, najavljen outfit post sa basic komadima u crnoj boji, sa akcentom na crvenom sakou, City Fashion Jewellery ogrlicom, uz pomalo emerald zelene. Nadam se da će vam se dopasti.
Crveno je boja ljubav! ♥ 

2/11/2013

Inspiration for this week _ RED

Crvena, jarko crvena! U poslednje vreme posebno bliska i inspirativna, u outfit-ima, detaljima, make up-u... Ako pratite FB page, sećate se moje ljubavi prema crvenoj u poslednje vreme. Danas inspirativni post sa ovom bojom u glavnoj ulozi. Total red look, crvena koža sa kojom se treba pažljivo igrati i kombinovati je, onda crveni kaputi svedenih krojeva, bez puno detalja, jer boja im je dovoljna, suknje, haljine, crvena čipka, oversized džemperi...sve u kombinaciji sa printovima, teksturama ili meni omiljenim basic komadima.

2/05/2013

RADOST fina kuhinjica

Pustili smo da nas miris vodi...uz Parisku ulicu, pa sve do stana u prizemlju stare zgrade preko puta Kališa. Do novog, sjajnog mesta za klopu! Zelenu, zdravu, lepu, ukusnu, mirisnu! Ili piće...od vitaminskih bombi, vina ili prava, crna, turska kafa. Sve u svemu _ RADOST fina kuhinjica! Prostor ušuškan i mirisan, odaje toplinu doma, i u arhitektonskom smislu pročišćen i zdrav, restauiran nameštaj, sto sa svežim začinima i gajbicama sa voćem, skoro da možete da "uberete" dnevni meni. Tu je i pult, gde se secka, sprema, muti, cedi, aranžira. Iza, duž kuhinjske radne linije krčka se nešto...predivna tamno crvena boja i to je najukusniji potaž od cvekle sa sosom od rena. I onda polako kreće magija ukusa... od kus kusa sa grilovanim povrćem i tofu sirom, preko mint sosa i domaće lepinje sa heljdom, pa sve uz belo vino sa anisom i korom cimeta ili sokom od narandže i jabuke sa nanom i cimetom. Za kraj naravno Cupcakes sa topljenom čokoladom i višnjama.
Mesto za uživanje u hrani i ambijentu sa prijateljima, dragim ljudima, mesto drugačije i novo, puno smeha i priatnih ljudi koji će vas dočekati i upoznati sa savršenstvom ukusa zdrave hrane.
Slobodno prošetajte, Pariska 3, omirišite kroz prozor šta se to sprema, gvirnite i pitajte šta je na današnjem meniju ili kliknite na njihovu FB stranicu i sažnajte šta se to zdravo i ukusno krčka!
Uz klopu, prijatnu atmosferu Marina, Jelena i ja smo se sjajno provele!
Neke od ovih sličica ste možda već videli na Instagramu...prenos uživo! :)

2/02/2013

04 Something new...

Praznici su prošli, sniženja su već polako pri kraju...pravo je vreme za jedan "new in" post. Nešto sam našla i kupila na sniženjima, nešto dobila za praznike, nešto su pokloni iznenađenja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...