4/19/2013

Featured in... ELLE

Poslednji broj magazina ELLE Srbija, kao i uvek pun je inspiracije, trendova, preporuka...ovog meseca posebno obogaćen dodatkom - Ultimativni shopping vodič - powered by XYZ. Predložili smo naše favorite za ovu sezonu.

4/15/2013

B&W

Sve je crno-belo! Osnova raščlanjena. Na pruge. Ponavljanje koje asocira na predvidljivost bez nekog poremećaja, iskakanja. Pruge kao elementarni ritam sa dužim zadržavanjima na početku i kraju. Konstuktivno jasno.

4/03/2013

Roi et Moi

U trenutku kada proleće već previše nedostaje,kada je ceo grad siv i mokar u nekoj izmaglici koja umara i pritiska, učitavam slike koje su nastale pre par meseci, bile su prava najava nečeg novog, proleća koje je trebalo da stigne. Danas ga zovemo opet...uz cveće, kremasti, voćni sladoled, uz nežnu čipku, prozirne delove, krute materijale u svežim bojama savršeno skrojenih komada nove kolekcije Roi et Moi.
Prostor u centru grada sa visokim plafonima, velikim ogledalima, ljuljanima, sa sladoledom koji nas je čekao na ulazu bio je pravi prostor za uživanje. Uživanje u lepom! Inspirativne fotografije, slike i malo drugačiji koncept prezentovanja nove kolekcije gde ste mogli da izaberete svoju savršenu kombinaciju, a manekenke bi to obukle za vas. Ania Nebrenchina nam je to veče poklonila uživanje, mirisno, ukusno i modno.
Gledamo fotografije i maštamo da prošetamo tu savršenu kimono haljinu od bele čipke uz baletanke i bose noge ili onu nežnu čipkanu jaknu uz suknju sa ogromnom mašnom, na šljokice uz belu bluzu, po suncu sa cvećem u ruci po užirbanom toplom Beogradu ili negde dalje... Opet maštamo o proleću!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...