Joy the Baker! Po zanimanju kuvar. Odrasla u kuhinji svojih roditelja uz tatinu pitu od krompira i mamine specijalitete. Uz zveket tiganja, zvuk miksera i brašno koje leti na sve strane. Bilo je jasno šta će biti kad poraste.
Direktno sa plaža Los Anđelesa priča nam svoje kulinarske priče. Gledamo savršene fotografije i već možemo da osetimo miris preprženog šećera u voću, miris jutarnje kafe za dvoje uz doručak, paradajz čorbu za ručak, povrće u saftu, smokve, krckavu čokoladu, sladoled i pistaće.
klik na naziv vas vodi direktno do recepta ;)
Pečene šljive sa maslinovim uljem, majčinom dušicom i jogurtom
Direktno sa plaža Los Anđelesa priča nam svoje kulinarske priče. Gledamo savršene fotografije i već možemo da osetimo miris preprženog šećera u voću, miris jutarnje kafe za dvoje uz doručak, paradajz čorbu za ručak, povrće u saftu, smokve, krckavu čokoladu, sladoled i pistaće.
klik na naziv vas vodi direktno do recepta ;)
Pečene šljive sa maslinovim uljem, majčinom dušicom i jogurtom