5/04/2012

Inspiration for prom...

Maj mesec je tu! Pripreme za matursko veče su u punom jeku. Danas se inspirišemo, kombinujemo, smišljamo, tražimo najsavršeniju kombinaciju za taj događaj.
Potraga za idealnom kombinacijom nije nimalo laka, naoružani strpljenjem odšetajte do Ušće Shopping Center-a gde na jednom mestu možete probati da pronađete sve što vam treba. Danas vam nudim ideje, crtice inspiracije, možda vam pomognu, inspirišu, a sve možete naći tamo, na jednom mestu. Lako je, opustite se, kombinujte, sve je dozvoljeno, igra je neophodna, osmeh na licu obavezan. Iako vam možda ponekad pojadini komadi izgledaju suviše jednostavno za određenu priliku, ne odustajte tako lako, čitav mali savršeni svet se kriju u jednostavnosti. Uvek kombinaciju možete dopuniti elegantnim detaljima, viskokim potpeticama. Uvek glasam za jednostavnost. Sakoi oštrog kroja, pantalone visokog stuka, basic bluza, potpetice i spremni ste! Znam, mislite nije tako lako...jeste,samo se opustite i neka sve bude velika zabava! ;)
Sladoled nijanse ovog proleća donose svežinu, lepršavost, zato ih isto tako slobodno i kombinujte, kombinezon u kajsijastoj nijansi svilenkastog materijala u kombinaciji sa bež i srebrnim tonovima. Sako u bež nijansi koji teksturom blago kontrastira, visoke potpetice i izuzetno elegantan nakit u istim tonovima.

Ako ipak mislite da crno samo po sebi daje dozu elegancije koja vam je potrebna, to je u redu, ima crna to nesto u sebi i nećemo je menjati. Meni su interesantni kontrasti, crno-belo, čipka i providno, pa sa pomalo dark elementima na kosulju, haljina na preklop jednostavnog, oštrog kroja sa dubokim izrezom, ili haljina na jedno rame dopunjena valovima, gde se okrećemo beloj uz srebrne detalje.


Posle dobrog shoppinga rasterećeni razevrišite vreme ya poslednji sprat Ušće Shopping Center-a, za neku dobru klopu...mmm...Vapiano,može!!! Ili bar sladoled od čokolade u Meku, sa duplim prelivom naravno! ;) Omiljeni! To ne propuštam! :)


Dragi moji divan provod! Uživajte u vikendu! ...šetnji, shoppingu, suncu, dragim ljudima, smehu, mirisu proleća, reke, šume, stegnite čvrsto ruku u ruci i ne puštajte je! ;) :*


collages by me

10 comments:

  1. 'Dobro je pocela nedelja, posljednje pripreme za maturu...'
    Sjetih se procitavsi prvu recenicu!
    Super su kombinacije, druga mi se malo vise svidja :D

    ReplyDelete
  2. Oba predloga su odlicna :) samo mi se prvi za nijansu vise svidja!
    Nadam se da ce devojke poslusati tvoje savete i da nece zalutati u neke kicaste haljinice :P

    ReplyDelete
  3. dobri su predlozi samo bih im dodala nesto sto ce ih istaci malo vise, na primer prvom neki komad nakita u mint nijansi, a drugom neon cipele ili pismo torba!
    www.moiminnie.blogspot.com
    xo

    ReplyDelete
  4. Lepe su kombinacije

    http://ivanafashiongirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. odlican post i predlozi, mnogo volim ove tvoje kolaze! a i ne mora samo za maturu, jel tako?:)

    ReplyDelete
  6. Super su!

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete
  7. Ja bih ovu prvu kombinacijicu bash... Da ti ne pricham kako sam bila obuchena za svoje matursko, ni blizu ovom savrshenstvu... mukica! :)

    ReplyDelete
  8. prva kombinacija :) a sa druge mi je bela haljina savrsena, bas sam je meracila :) uh kako je dobar sladoled od cokolade sa svezim jagodama u vapianu ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...