12/21/2011

TABERNACLE TWINS

TABERNACLE TWINS je dizajnerski brend koji na specifičan način istražuje granice između mode, tekstila i ilustracije. Radeći na imaginarnim scenama ovaj brend  kao da vizualizuje maštu, priče, bajke, do krajnjih granica, pretvarajući svo to loodilo u šarenu žensku garderobu, sve stvoreno od strane Vibe Lundemark koja je diplomirala na Royal College of Art u Londonu 2009.godine. To je umetnost! Kao na slikarskom platnu, dezeni kao najsavršeniji kolaži!
TABERNACLE TWINS se fokusira na detalje, oblike, otiske i trikotažu. Istražuje nepredvidljivo! Kao da posmatra neku bajku, Alisu u zemlji čuda gde je sve moguće, neobični pejzaži, nerealna bića, karakteri i naizgled slučajne kombinacije savršeno ukombinovane. Idemo u drugi svet! U svet boja, neobičnih printova, materijala, krojeva, svideće vam se! ;)

Printovi doživljeni kroz različite materijale, tretirani na različitim tkaninama, negde odaju utisak laganog obrisa, negde dubokog otiska!
Lagani i sjajni materijali u kombinaciji sa krupnim pletivom!Kolekcije brenda TABERNACLE TWINS predstavljene su kroz jarke boje, pomalo slikarski, sa izuzetnim kvalitetom same tkanine upotpunjene veštim detaljima, specifičnim i smelim oblicima i grafikovanim tkaninama. Potpuno prepoznatljivo!Neizbežni oversized džemper! ...krupna pletiva u melirano sivoj i narandžastoj varijanti.
Ja oduševljena! Vi? ;) :*


photos by tabernacle twins, Vibe Lundemark , google


16 comments:

 1. Slike su super, pogotovo ona sa dzinovskom lepezom.

  ReplyDelete
 2. strava! Kada nadjem vremena da se vratim kolazima (ah... :( ) razmisljam da koristim i tekstile. Novine nemaju takve patterne.
  A ove poze da upmatish pa kad se budemo fotkale da se prisetish! hihih

  ReplyDelete
 3. baš su šašavi, za to baš treba dosta mašte :)

  ReplyDelete
 4. Bas je otkaceno :) Svidja mi seee!
  http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Juuu... mnogo, mnogo dobro! Nisam videla ranije, tako da, hvala ti na ovom postu! :)

  ReplyDelete
 6. Super mi je sve, od tkanina, uzoraka, modela i fotografija! Fotografije su baš životopisne i atraktivne! Love it! <3 kiss tebi! :*

  ReplyDelete
 7. uu jedan veliki like za ovo!

  ReplyDelete
 8. Kako su im dobre boje.
  Eh ovo ja nazivam modom, a ne kao neki naši modni dizajneri... da ne prozivam... znaš na što mislim!

  ReplyDelete
 9. ajme divne su i kreacije i uzorci i tkanine!!oduševljena sam!

  ReplyDelete
 10. Ima par zanimljivih komada, maštovito u svakom slučaju :)

  ReplyDelete
 11. fenomenlano!metalizirano,oversized..wow!:)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...